Meld deg på som veileder

Har du et ledig øyeblikk en gang iblant?
Vi vil gjerne ha deg med i Kominnoms veiledersamfunn. Her blir vi kjent med mennesker fra andre land, og du kan ikke forstå hvor spennende og givende det er, før du har prøvd.

Meld deg på som veileder

Hva er en veileder?

En veileder på Kominnom er en slags språklig støttekontakt. Det trengs ingen spesiell kompetanse eller noen særlige ferdigheter. Det er nok å være seg selv.

Når som helst og hvor som helst

Så lenge du er logget på tilgjengelig for samtale. Du bestemmer selv når og hvor lenge. En halvtimes prat kan glede både for deg selv og den du snakker med.

Møt norske innvandrere

Våre studenter kommer fra hele verden. De bruker Kominnom for å lære norsk og praktisere det de har lært gjennom samtaler med språkveiledere. Norge har rundt 700 000 innvandrere fordelt på 200 ulike nasjonaliteter. Noen av disse kommer hit etter eget ønske. Andre er flyktninger med en vanskelig bakgrunn. Kominnom er utviklet for å sette imøtekomme innvandrerens behov for å komme i kontakt med nordmenn. Samtidig ser vi at kontakt også er viktig for nordmenn og det norske samfunnet som helhet. Vi er derfor glad hvis du kan bidra. Som veileder i Kominnom møter du mennesker med ulik bakgrun, variert språklig nivå og forutsetninger for å lære og forstå. Samtidig som dette kan oppleves krevende, er det også en svært spennende og givene aktivitet. Og til slutt bidrar du til en positiv og viktig samfunnsutvikling, der barrierer og fordommer mellom kulturer brytes ned gjennom dialog.

Finn din favorittveileder nå

SiteLock