kominnom, lære Norsk online, Private Norwegian, Private norsk skole, kom innom, kominnom norsk på nett Norsk Veiledere på nettet - Kominnom

Slik fungerer det:

Ofte stilte spørsmål:

Info

 • A

  Kominnom.no har gjort undersøkelser som viser at innvandreres muligheter til å lære norsk begrenses av det faktum at det er et fåtall som kommer i kontakt med nordmenn. Undersøkelsene viser også at det blant innvandrere er et stort ønske om å komme i kontakt med norske mennesker. Det handler om å oppleve sosial tilhørighet og trygghet, det handler om å utvikle norskferdigheter, og det handler om å bli sett og anerkjent som enkeltindivider.

  Kominnom.no har valgt å tenke at det er en rekke forhold som gjør det vanskelig for begge parter å ta det første skrittet, men at dette er noe man burde kunne gjøre noe med. Vår nettside er utviklet med tanke på å skape et rom der nordmenn og innvandrere kan danne et fellesskap. I dette rommet kan folk møtes i visshet om at alle brukerne av siden har registrert seg ut fra et felles ønske. Det betyr at initiativer til samtale/dialog kan skje under trygge forutsigbare rammer.

  Kominnom.no er stedet for nordmenn som ønsker å oppleve gleden ved å bli kjent med nye mennesker, og for dem som ønsker å bidra aktivt til et varmere og bedre samfunn. Å gå inn i en dialog med innvandrere handler om å aktivt motvirke fremmedgjøring og sosial ekskludering. Å bidra til språkutvikling handler i sin ytterste konsekvens om å jobbe mot fattigdom og sosiale forskjeller.

  Kominnom.no tar mål av seg å bli et inkluderingsverktøy av nasjonalt format. For å nå dette målet trenger vi din hjelp. Et overveldende antall innvandrere har gitt uttrykk for begeistring over den muligheten Kominnom representerer, og står i kø for å ta siden i bruk.

  Har du spørsmål?

  Du er velkommen til å kontakte oss, og vi svarer deg så fort vi kan:  hjelp@kominnom.no

   

Slik kommer du i gang:

Finn din favorittveileder nå

SiteLock
© Kominnom. alle rettigheter reservert