Møt Kominnoms språkveiledere

Kominnom møter du åpne og vennlige språkveiledere som er ivrige etter å hjelpe deg til generell språklig utvikling. Mange er også dyktige veiledere med den fagkompetanse som skal til for å kunne hjelpe deg å nå dine personlige språkfaglige mål.
Finn din favorittveileder og start en spennende læreprosess nå!

Sara

Undervisningserfaring: Musikk språkkurs

Utdanning: Musikk

Anettelien

Undervisningserfaring: Jeg har tidligere jobbet i barnehage, der språkutvikling for barn er svært viktig, ved siden av det å være tydelig. Jeg har også gått et år på folkehøyskole sammen med en gruppe flyktninger, der jeg bidro som språklærer på fritiden min.

Interesser/Spesialfelt: Jeg er en engasjert sjel som er glad i å tilegne med ny kunnskap; på en grundig og effektiv måte. På fritiden er jeg stort sett sammen med min samboer, mine to barn og hund. Vi oppholder oss gjerne i skogen eller ser en fin familiefilm i sofaen. Ellers nyter jeg mer enn gjerne en bedre middag med gode venner.

Utdanning: Jeg har gått 13 år skolegang i Norge, 1 år på folkehøgskole, samt påbegynt ettårig utdanning innen digital markedsføring.

Jørgen

Undervisningserfaring: Har befalsutdanning, og jobbet en rekke år med fremmedspråklige elever. Jeg har også mye realkompetanse da jeg har jobbet med alt mellom himmel og jord.

Interesser/Spesialfelt: Friluftsliv, jakt, fiske ski og turer i naturen, sport og kultur, reiser, geografi, naturfag, økologi, kunst og kultur.

Utdanning: Artium, befalskole, forberedende, skogskole, flyskole, sjåførutdanning, overflatebehandler og rigger. I tillegg en mengde kurs som førstehjelp, hms, adr, løyvekurs, abc o.s.v.

Finn din favorittveileder nå

SiteLock